work in progress

Heyy u. Hoppas ni har haft en grym jul och har ett grymt jullov (ni som inte jobbar alltså). Just nu sitter jag och skissar lite. Fick ett fint block och skisspennor i julklapp och insett hur kul det är att teckna! Trots att jag har MYCKET att lära mig och förbättra hehe. Men att få jobba med skuggor, vinklar och highlights och uttrycka sig, förmedla något är verkligen hur kul som helst. Bilden ovan är som ni ser inte riktigt klar än men jag lovar att posta det färdiga resultatet!
 Merry Christmas!

merry christmasVille bara kika in och önska er alla en riktigt god jul! Hoppas ni får många mysiga stunder med nära och kära :)
Ovan ser ni förresten klänningen som jag kommer bära på julafton. Rött är inte riktigt min färg så blev jätteglad när jag hitta en julig klänning i en annan färg! Kanske lyckas jag knäppa några snygga bilder med den på, lovar att dela med mig i så fall.
Ha det bra nu, ta en paus från datorn och alla måsten, det tänker jag göra!
 
GOD JUL!
 black cherry chutney

 FNAHM

FAHM
Hittade riktigt fina nyheter inne på hms hemsida, toppen till vänster bara skriker "jag"! Och ja, jag vet att det är liiiite tidigt för bikinisar MEN jag tyckte den här var snygg, trots att den säkert inte är lika smickrande på...but fuck that.
 tips

Denna grymma julkalender hittar ni på bloggen Shopping & Fashionzara x2

 Två fina cravings från zaras webshop
 christmas wishes

christmas wishes
 
Lite sista-minuten-tips vad man kan önska sig i julklapp, en snygg sminkväska, statement halsband, doftljus, ringar i olika storlekar, bra sminkborstar m.m. Hoppas ni fick lite inspiration :)plaid times four

plaid x4
Har kärat ner mig rejält på rutigt den senaste tiden och dessa fina klänningar från Zara får mer än gärna flytta in i min garderob! De med tunna band matchas snyggast med en enkelt, tight polokrage såhär på vintern och med den långärmade kan man göra som Olivia Palermo och matcha med höga, ljusa mockastövlar...mums!