22:40

 Två härliga bilder från helgen

Hola bloggen. Har precis målat klar mina naglar! De blev helt okej eller en blev PERFEKT och de andra nio blev helt ok haha. Lovar att visa resultatet imorrn. 
Idag har jag jobbat, städat och njutit av solen. Älskar solen och att våren är påväg, man blir så himlans glad av lite solsken! Hade egentligen tänkt ta en lång joggingtur i det fina vädret men det blev glassfest på klipporna med Alva istället. Det var kul, hon är precis lika skruvad som jag och skrattar alltid åt mina tråkiga skämt...so much love <3
Lördagen börjades med den himmelska skålen ovan, jordgubbar DELUX. Sedan åkte jag och Issa in till stan för att lämna cv:n (sommarjobb) till olika butiker och så kikade jag lite i den nya river island butiken som var super fin.
Har planerat att söka sommarjobb via kommunen också så jag liksom har en plan B om jag inte får jobb på något av de ställerna jag sökte. Och om jag inte får något jobb via kommunen så lär jag nog jobba som barnvakt. Men allra helst vill jag nog ha jobb på ett café/matbutik.

Hursomhelst hoppas ni haft en bra helg! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback