dungarees

 
Idag invigde jag mina nya hängselbyxor! Matchade väldigt enkelt med en slapp tisha, roséguldsklocka och converse. Less is moore. Världens skönaste plagg förövrigt, lär nog leva i dessa hela sommaren.
Nu ska jag återgå till min pp-presentation om kashmirkonflikten, kram.
 nyklippt

 
Hej bloggen! Idag var jag och fick en totalt make over hihi. Min frisör klippte bort allt det slitna och la i ljusa slingor så det blev lite ombré-känsla. Jag är supernöjd, vad tycker ni? :)  i want you. and you. aaand you.

i want you. and you. aand you.
 sÄmst updatering

Två bilder från igår
 
Jo jag vet. Är inte världsbäst på att blogga precis men jag skyller på skolan. Alla underbara np som tar upp mitt liv. Våran skola fick Historia  i so-np och vi har tydligen inte alls läs så mycket om det innan som vi borde ha gjort. Så lite mild panik på den. Aja. 
Igår hade jag iaf sjukt kul! Jag och Issa var på Justin Timberlakes 20/20 tour och det var så jävla grymt. Vi förfestade med yoghurtglass innan och sedan dansade vi genom helaa konserten, inklusive till DJ:n som spelade före, vilket resulterade i vissa blickar och att jag trillade baklänges en gång på killen bakom haha. Och svett såklart.
Höjdpunkten var nog när ALLA i hela tele2 arena klappade i takt och dansade. Och när Justin körde Sexy Back på slutet hehe.